Hånddesinfeksjon er et desinfiseringsverktøy som unngår innblandet infeksjoner og sykdommer i det moderne liv.Det er et av de viktige symbolene på forbedring av det menneskelige samfunn og forbedring av livskvalitet.Sammenlignet med den tradisjonelle desinfeksjonsmetoden for nedsenking av bassenget, har hånddesinfeksjonsmiddel med alkoholspray usammenlignbare fordeler: det er mer økonomisk, forbedrer arbeidseffektiviteten og reduserer produksjonskostnadene betydelig.

 

Hånddesinfeksjon, også kjent som hånddesinfeksjon eller spritsprøyte, er et elektrisk produkt som bruker prinsippet om induksjon og bruker en kontaktfri metode for å spraye desinfiserende stoffer for å desinfisere hender og overarmer.

 

Hendene er delene som lett blir forurenset av patogene mikroorganismer.For alle er håndvask og desinfeksjon et grunnleggende og viktig desinfeksjonsarbeid.Den tradisjonelle desinfeksjonsmetoden kan ikke lenger oppfylle kravene til moderne produksjon, oppfyller ikke bare desinfeksjonsstandardene, men sløser også mye desinfeksjonsmaterialer.Selv om det er strenge steriliseringsprosedyrer i produksjonsprosessen, er det vanskelig for tradisjonelle steriliserte instrumenter å sikre en jevn implementering av denne prosedyren.I utviklede regioner er det etablert et komplett sett med automatiske desinfeksjonsprosedyrer med "induksjonskranhåndvask - induksjonshånddesinfeksjon - induksjonstørking" for å tilpasse seg det raske og effektive moderne livet.

 

Funksjoner av Smart Hand Sanitizer

 

1. Kvaliteten er trygg og funksjonen er stabil.

 

2. Effektivt og raskt, kontaktfritt automatisk induksjonsspraykontrollsystem.

 

3. Intelligent kontroll, splitter ny multifunksjonell humanisert væskemangel og full væskealarm, indikatorlys.

 

4. Hygienisk og miljøvennlig, med brettbrakettdesign, kan den brukes på skrivebordet eller henges på veggen.Brettet kan fange opp den resterende sprøytevæsken for å unngå sanitærforurensning og sikkerhetsulykker forårsaket av drypp på bakken.

 

5. Vakkert og holdbart, skallet på hele maskinen er laget av high-end 304 rustfritt stål, som er lett å vedlikeholde og holdbart.

 

3


Innleggstid: 23. september 2021