I perioden etter epidemien er reiser i offentlig sikkerhet fortsatt i fokus for vår høye oppmerksomhet.Supermarkeder, skoler, lokalsamfunn, sykehus, offentlig transport og andre steder er overfylte med mennesker, og etterspørselen etter håndrengjøring eksisterer fortsatt.

FEEGOO hånddesinfeksjon krever ikke en fast strømforsyning, noe som gjør at hånddesinfeksjon kan brukes fleksibelt på ulike kommersielle steder.

11

Forstøvningssprayhode – i ett trinn
Uansett hvordan det nye kroneviruset endrer seg, er det fortsatt det nye kronviruset.Vitenskapsbaserte forebyggings- og kontrolltiltak er de mest effektive forebyggings- og kontrollvåpnene.

FEEGOO hånddesinfeksjon, berøringsfri desinfeksjon, gjør hånddesinfeksjon ikke lenger tungvint, «forstøvet spray + allround dekning», øker kontaktflaten og minimerer risikoen for kryssinfeksjon.

Hvis en automatisk induksjonshånddesinfeksjon er installert på hver posisjon der hånddesinfeksjon er nødvendig, vil det ikke bare spare mye desinfeksjonsmiddel, men også forbedre arbeidseffektiviteten og øke reiseopplevelsen til massene.

微信图片_20221027111406

Sprayvolumjustering med fem hastigheter – reduserer materialforbruket Bruksområdet for hånddesinfeksjonsmidler er svært bredt, slik som matforedlingsanlegg, farmasøytiske selskaper, banker, medisinsk og helsevesen, restauranter, hoteller og barnehager osv. Væskeeffekten kan justeres hensiktsmessig i henhold til den faktiske situasjonsmengden.Bruken av desinfeksjonsmiddel kan imidlertid ikke kontrolleres med vanlige desinfeksjonsmetoder, noe som uunngåelig vil føre til sløsing med desinfeksjonsmiddel.For et sted med hundrevis av mennesker, dispenserer FEEGOO hånddesinfeksjon kvantitativt, 0,8-1 ml om gangen, noe som kan redusere materialressursforbruket betydelig.

Legger til desinfeksjonsmiddel – reduserer belastningen på personalet

FEEGOO hånddesinfeksjon er spesialdesignet for hånddesinfeksjon på offentlige steder.Det er i frontlinjen av epidemiforebygging og gir kundene en praktisk, komfortabel, trygg og hygienisk opplevelse.Samtidig trenger sterilisatoren en nøkkel for å åpne dekselet og en spesiell person til å helle det, som effektivt kan forhindre at andre ved et uhell berører desinfeksjonsmidlet og ødelegger maskinen, noe som er praktisk for enhetlig styring.FEEGOO-sterilisatoren bruker en 1000ML stor kapasitetsfôr, som i stor grad kan redusere hyppigheten av å skifte klær, og kan reagere rolig uansett hvor mange mennesker det er, møte et bredere spekter av behov og redusere belastningen på personalet.

 

Oppgrader igjen – mobil desinfeksjonsstasjon
Induksjonssterilisatoren er utstyrt med en mobilbrakett, som kan flyttes til stedet der den skal brukes, som skoler, sykehus, kjøpesentre, flyplasser og andre steder med høy trafikk.Gjør hånddesinfeksjon effektiv og praktisk, reduser risikoen for infeksjon for massene og bring trygg helsebeskyttelse..

Epidemien er ikke over ennå, ikke svik din årvåkenhet og samarbeid aktivt med forebyggings- og kontrollkravene.

 

111


Innleggstid: 27. oktober 2022